Over Jurjens

Jurjens: Een bedrijf waar pit in zit!

De veranderingen zijn enorm als je terugkijkt naar waar we vandaan komen. Onze activiteiten zijn inmiddels dusdanig divers dat ze elk om eigen vakmensen vragen.

Veelzijdigheid

Onder één dak worden al deze mensen verdeeld over vier verschillende afdelingen. Gezamelijk zijn we in staat een zeer gevariëerd productaanbod op de mat te leggen. Onze disciplines strekken zich uit van webdesign naar meubelmaken en van autobelettering tot marketing-advies. Het voordeel van die veelzijdigheid in eigen huis zijn de korte lijnen en het profiteren van de overlap in kennis tussen collega’s.

Afdelingen gevat in duidelijke taal

Onze afdeling Marketing & Communicatie is gespecialiseerd in marketingadvies, PR en communicatie. Tevens is deze afdeling uw aanspreekpunt en begeleiden ze uw projecten. De Ontwerp & Media afdeling werkt aan huisstijl en campagnes, doet de regie van drukwerkproducties en voert internetprojecten uit. Onder Sign & Print vallen alle uitvoerende reclamewerkzaamheden zoals bord- , gevel-, en autoreclame alsmede groot formaat printwerk. Productie afdeling Stand & Interieurbouw is verantwoordelijk voor de realisatie en plaatsing op lokatie van stands en interieurs.

Concreet vertalen wij uw wensen, voorzien van een goed advies en de juiste begeleiding. Wij bedenken en realiseren. Zo ontstaan er iedere dag nieuwe ideeën en creaties waar we ons keihard voor inzetten. Een prachtig bedrijf met super vakmensen!